Archívum: Szerzők szerint

Először bemutatkoznék,mivel nem vagyok gyakori blog szereplő.Horváth Zoltán vagyok és a Felső-Erzsébet utcában lakom,Győrújbaráton,ezt muszáj ideírnom, mivel az itt lakóknak az az érzése,hogy nem vagyunk a helyi térképen.

Röviden a történetem.15 évvel ezelőtt költöztünk az utcába,első állandó lakóként.Élveztük a kilátást,meg azt,hogy itt aztán a madár sem jár, főleg télen..

Aztán kiderült,hogy nem jár erre sem a postás,sem a hótoló !!,sem a kukásautó.. idilli volt..senki nem zavart bennünket.. Ja,és az utunk is fantasztikus,minden nap a szülőföldemen érezhettem magam,többször végiggurulhattam akármelyik bakonyi patakmederben,csak hát az autók nem igen szeretik,meg hát lehet gyalog is járni,no meg biciklivel.. Miket beszélek,sajnos ezen az úton sem gyalog,sem biciklivel nem lehet közlekedni. Főleg este,mivel az utca egyik része olyan sötét,hogy csak na..

De hagyjuk a múltat,pár év elteltével nagyot fejlődött kis utcácskánk,már jár erre postás…a többi hiányosság és probléma ugyanúgy megvan és szaporodik.Az út egy aszfalt réteggel javítható lenne,a lakók jelezték is,hogy anyagilag támogatnák,de válasz azóta sem érkezett..

Szemétszállítás NINCS,pedig az utcában már sokan laknak.

Polgármesterként,képviselőként engem érdekelne,hogy az itt lakók hová teszik a hulladékot,ami nem a szelektív, hanem a kommunális.

Jó-jó,tudom én,hogy ezekhez pénz kell és ,hogy az nincs..meg ami van azér’ az mégiscsak fontossági sorrendben a szobrokra és egyéb lényeges dolgokra kell(…)

Az idők folyamán többször gyűjtöttünk aláírást,de sajnos válasz soha nem érkezett..

Közben a szomszédokkal a megoldáson gondolkodunk,de valahogy az önkormányzatnál mindig elhal a dolog..

Azért gondoltam,hogy ide írok és kikérem a blog olvasóinak véleményét,javaslatait.

Köszönöm a figyelmet!

Üdv,HZ

ui:miért feketelistás utca? régi jegyző urunk nevezte így az utcát ,amikor egyik szomszédom valamiről érdeklődött az utcával kapcsolatban (az a jegyző akiről azt mondták,hogy neki van faluja és nem ő a falu jegyzője)

Comments 25 hozzászólás »