Archívum: “Humor” kategória


Miután a legnépszerűbb blog oly sok bejegyzést tartalmaz, hogy már kényelmetlen a használata,

a másikból meg kizárták egy társunkat, úgy éreztem helyénvaló egy újat nyitni.

Akinek van kedve, folytassa, vagy kezdje el itt amit fontosnak tart.

Próbáljunk ki valamit.

Mindenkit kérek, aki ide hozzászól, hogy ha ír egy bejegyzést, ne írjon még egyet addig, amíg valaki más nem reagál.

Nem népnevelésnek szánom. Bízom benne, hogy ettől jobban megértjük egymást.

Talán, egy kicsit.

:-)

Comments 426 hozzászólás »

Az utak állapota Győrújbaráton (is) katasztrofális.

Nem hinném viszont, hogy ebbe bele kellene törődnünk.

Első lépésként mozgalmat indítok a 82-ese kivezető út terelovonallal történő felfestéséért, mert sötét esős estéken életveszélyes ott közlekedni.

Az egyes topikokban már sokat perlekedtem ezért, eddig annyi történt, mintha űrrepülőgép starthely felállításáért küzdenék.

Gyertek, próbáljuk közösen rávenni az önkormányzatot, hogy tegyen végre eredményes lépéseket az utak ügyében, mert szerintem nincs ennél fontosabb feladat ma a faluban.

Aki egyetért, jöjjön, írja meg amit gondol.

Comments 844 hozzászólás »

Nincsen borospincém, nem vagyok tősgyökeres és nem vagyok gyüttment. A megye egyik legszebb és leghosszabb nevű településén lakom, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: ÁMK. A családnevemet még kevesen ismerik a faluban, és nem örülök, ha a barátaim összekeverik Kisbarátot Nagybaráttal. Büszkén gondolok Fehér János professzor úrra, Szalóki Gézára, a Csobolyó atyjára, F. Csapó Irénre és Fülöp Imrére. Szeretem az esti harangszót, Deé Géza borait, a kilátót és a jó levegőt. Itt élek a Kisalföld gyöngyszemében, néptáncban mi vagyunk a legjobbak, és igenis nálunk élnek az ország legszebb gyermekei.

Győrújbarát, én így szeretlek!

Comments 12 hozzászólás »

Tisztelt olvasók!

Itt olvashatjátok Horváth Éva és Őri Gyula hozzászólásait, beszélgetéseit, vitáit!

 

Kedves Éva és Gyula!

Higyjétek el, nem szeretnélek benneteket megbántani ezzel a külön bloggal. Itt nyugodtan beszélgethettek, témázgathattok egymással, és aki akar, itt hozzá is szólhat a beszélgetésetekhez, bármilyen témát felvethettek, ha az közérdekű, biztosan más is bekapcsolódik.

Ez nem száműzetés!

Ha bármi újat, pozitívat, igazán használható ötletet, megoldást tudtok javasolni a többi blogban, szóljatok hozzá nyugodtan, de pl. az az igaz-hamis játék nem túl méltó egyik bloghoz sem!

Köszönöm, hogy megértőek vagytok és én mindegyikőtökkel jóban szeretnék maradni, ezért inkább ezt a megoldást láttam megfelelőnek!

Sziasztok: Bogi

Comments 102 hozzászólás »

A blog névválasztásán nem kellet gondolkodni, adta magát. Mondjuk lehet, hogy az oldal hangulata nem sikerül majd mindig barátira, de ez akkor is a baráti blog. Aki itt lakik, annak már fel sem tűnik, hogy mennyi móka rejlik falunk nevében. Nálunk minden ár baráti. A helyi összes kapcsolat is baráti. De még a kátyuk is barátiak. Sőt még a polgármester és testület viszonya is sajátos, baráti. A sort még hosszan lehetne folytatni.
Nem sok ilyen település van, aminek a nevével ennyit lehetne viccelni. Na, talán még Egyed község. Ahol minden ház egyedi. Sőt még a tojások is egyediek.
Nemrég áthajtottam Egyeden és azon poénkodtunk, hogy egy ilyen nevű testvértelepülés kéne nekünk. Akkor aztán lehetne ápolni az egyedi-baráti kapcsolatokat. Jöhetnének baráti meghívásra egyediek, vagy mehetnének egyedi meghívásra barátiak. Az egyedi-baráti bornapokon a baráti bor egyedi áron, az egyedi pedig baráti áron kerülne a vevők elé. Hétvégenként sok egyedi dolog kerülne a baráti piacra és sok baráti portéka kerülhetne az egyedi piacra. Az egyedi ötleteket baráti módon megvalósíthatnánk. A baráti javaslatok pedig egyedi megoldást hozhatnak. Na talán ez a legjobb, itt abbahagyom.
Baráti üdvözlettel:
Szeli Zalán

Comments Nincs hozzászólás »