Archívum: November, 2010

Összeállítanánk Győrújbarátról egy képeskönyvet, ha tudsz segíts, küldjél a jól sikerült fotóidból. Részletek a Baráti Ponton.

Comments 5 hozzászólás »

Tisztelt fórumozók!

Több vélemény elhangzott már különböző fórumokon, hogy kinek ezért, kinek azért nem tetszik a jelenlegi honlap. Szerintem az alapok jók, de továbblépés, fejlődés lenne szükséges a  nagyobb látogatottság érdekében. Tehát, meg kellene tölteni élettel.Én személy szerint akkor lennék elégedett vele, ha a településünkkel kapcsolatosan sokkal több minden megtalálható lenne rajta. Gondolok itt a szolgáltatókra, vállalkozásokra, őstermelőkre stb… Dr. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Dr.Palla Roland egy másik vonalon elindította a vállalkozások gyűjtését. Ha az elkészül, és átkerülne a hivatalos honlapra, az sokat lendíthetne. Szerintem az is sokat segíthetne, ha a lakossági apróhirdetések nagyobb számban jelennének meg, egyszerűen adminisztrálható módon. Ezen a fórumon is gyűjthetnénk az építő jellegű hozzászólásokat, véleményeket, amit azután csokorba szedve át lehetne adni egy megfelelő személynek, aki ezt a témát felvállalná. Úgy látom, hogy az alpolgármester úr fogékony erre a témára, és megfelelő ismeretekkel is rendelkezik ezen a téren. Segítsük együtt őt ebben a törekvésében. Kizárólag építő jellegű hozzászólásokat gondolnék itt elhelyezni.

Tisztelettel: Mógor Csaba

Comments 131 hozzászólás »

Pályázat hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákra

Győrújbarát Község Önkormányzata pályázatot hirdet a település területén a hóeltakarítási és síkosságmentesítési feladatok ellátására 2010. december 1. és 2012. február 28. közötti időszakra. A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás a Polgármesteri Hivatal titkárságán kérhető (Győrújbarát, Liszt Ferenc u. 9., tel: 543-651), a beadandó adatlap letölthető innen: Ajánlati felhívás hótolásra 2010-2012

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. november 2. 15 óra.

Pályázat hótolásra
28/10/2010 ( ekkor került fel a honlapra a kiírás!!! A pontos órát nem tudom.)

A fenti hír Győrújbarát hivatalos honlapján jelent meg.

Sajnálatos, hogy egy pályázati kiírás ilyen rövid időt hagy a pályázni szándékozóknak.

Ez esetben nem egész 2 munkanapot. A tájékoztatás igénybevételére még ennél is kevesebbet, mindössze néhány órát hagytak az illetékesek. Mint látható, csütörtökön került fel a honlapra a hír, és kedden 15 óra volt a beadási határidő. Közben hosszú hétvége volt. Számoljunk csak, az annyi mint péntek fél nap, és a következő munkanap kedd volt ez esetben, és 15 óráig kellett beadni a pályázatot.

Komolyan gondolta, aki feltette a honlapra a hírt, hogy ez így rendben van? Így csak a nagyon szemfülesek rúghattak labdába, valamint azok, akik külön értesítést kaptak a lehetőségről és készülhettek rá előre.

Azt írják, hogy információ a hivatal titkárságán kérhető.Nézzük csak. A hivatal pénteken 12 óráig volt nyitva. Természetesen hétvégén zárva volt. Kedden nincs ügyfélfogadás. Tehát a csütörtökön( nem tudom pontosan hány órakor) felkerült pályázatról történő bővebb tájékoztatás igénybevételére mindössze 1-2 óra állt rendelkezésre a pályázni szándékozónak.

Szerintem nagyobb nyilvánosságot kellene adni az ilyen és hasonló lehetőségeknek a verseny tisztasága érdekében. Nem ártana az sem, ha több időt hagynának egy pályázat beadására és a tájékozódásra.

Egy több millió Ft-os munka és az útjaink tisztán tartása többet érdemelne szerintem.

Tisztelettel: Mógor Csaba

Comments 55 hozzászólás »