Archívum: January, 2011

… ugyanis éppen egy nagyszerű programról jöttem haza! A Kultúra Napja alkalmából műkedvelő színházi előadás keretében nézhettem meg, teremnyi falutárssal együtt, az “István, a király” rock operát falunk Művelődési Házában. Lelkes résztvevők, hálás közönség.

Még sok-sok ilyen programot kívánok magunknak.

Köszönet és gratuláció a szereplőknek és szervezőknek.

Comments 3 hozzászólás »

http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/dunakapu_teri_piac_a_kereskedok_nem_akarnak_a_belvarosbol_elmenni/2199512/

Talán érdemes lenne legalább részben idecsábítani a piacot…

Comments 12 hozzászólás »

Ma végre eljutottunk a Civil Ház melletti játszótérre és teszteltük a tetszetős új játékokkal felszerelt teret. Szép, változatos és gyerekbiztos játékokat találtunk. Elsősorban kisgyerekeknek ajánlanánk, kb. 6 éves korig, mert a biztonságos, kosaras bébi-hinta mellett, a vélhetően nagyobbaknak szánt “klasszikus” hinta is elég alacsonyra lóg, így hosszabb lábú, idősebb gyerekeknek kevésbé kényelmes. Plusz alatta az iskolaudvaról ismert (ámde ott sem kedvelt) cipőgyilkos kavicságy…  Nagy kedvenc lett viszont a  forgóhinta és legközelebb a labdát sem hagyjuk otthon.

Egyetlen javaslatunk lenne: a várakozó szülőknek érdemes lenne egy padot beállítani, mert sok “kreatív” megoldást láttunk a leülésre, de egyik jobban rongálta a játékokat, mint a másik. Ha az emberi hülyeség nem gyógyítható, legalább próbáljuk a terét korlátozni.

Egyszóval köszönjük a játszóteret!

Comments 8 hozzászólás »