Archívum: April, 2011

Kedves Barátaim!

Viszonylag sürgős segítségre lenne szükségem. Május 14-re szükségem lenne egy kisebb méretű FA hordóra, ami már nem kell senkinek, és az egyik oldalát meg lehet nyitni. Egy rendezvényen szeretném felhasználni gyermekjátékra, azonban a rendezvény lényegében 0 költségvetéssel működik, jótékonysági alapon, vagyis a hordóért nem tudok fizetni. Tudom, hogy Győrújbaráton sokan foglalkoznak borászattal, talán valamenyik pincében van elfekvőben ilyen, azonban nekem sajnos nincsenek borász ismerőseim a faluban. Ha bárki tudna ebben nekem segíteni, azt nagyon megköszönném.

Üdvözlettel: Farkas Boglárka (farkasb@kisalfoldvolan.hu)

Comments 9 hozzászólás »

Az utak állapota Győrújbaráton (is) katasztrofális.

Nem hinném viszont, hogy ebbe bele kellene törődnünk.

Első lépésként mozgalmat indítok a 82-ese kivezető út terelovonallal történő felfestéséért, mert sötét esős estéken életveszélyes ott közlekedni.

Az egyes topikokban már sokat perlekedtem ezért, eddig annyi történt, mintha űrrepülőgép starthely felállításáért küzdenék.

Gyertek, próbáljuk közösen rávenni az önkormányzatot, hogy tegyen végre eredményes lépéseket az utak ügyében, mert szerintem nincs ennél fontosabb feladat ma a faluban.

Aki egyetért, jöjjön, írja meg amit gondol.

Comments 844 hozzászólás »

Tisztelt Fórumozók!

Csak hogy ne mindig sárdobálás legyen. Valószínúleg ez a rovat nem lesz olyan olvasott, mint a jegyzős, de nem baj. Alpolgármester úr felhívására és küldök használható információt, ha esetleg még nem látták volna az alábbi pályázatokat:

http://www.forrasfigyelo.hu/?palyazat=ker%E9kp%E1r

Azt hiszem mi sem aktuálisabb.  Ha meg utat kell építeni, elmegyek, csak legyen meg. Annak idején saját kezemmel próbáltam én is többedmagammal összehozni egy korcsolyapályát :) Ne szóljuk le a kezdeményezést, ez dicsérendő, csak történjen már valami!

Honlap ügyben meg ha esetleg kell végre egy szakértő segítsége is, aki ebből él, akkor csak ki kell mondani a varázsszót :)

Comments 102 hozzászólás »

Az új Hírmondó hátulján egészoldalas hirdetés van a majálisról. Az elején kiemelve: “A rendezvényt az egészséges életmód jegyében rendezzük”

Hááát… nálam ez nehezen fér össze a programmal (sörivó verseny vagy a giga melegszendvics készítés), illetve az ételekkel (vattacukor pattogatott kukorica, fagyi stb.).

Igazán vehették volna a fáradtságot a szervezők, hogy ezekre is figyeljenek, ne csak azért hivatkozzanak az egészséges életmódra, mert egy egészségügy-businessben érintett szponzor kérte.

Comments 14 hozzászólás »